Hoivaturva

Hanki itsellesi hoivaturva. Tee tulevaisuudensuunnitelma tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta. Hoivaturva on kokonaisuus, jonka perustana on hoitotahto. Kerrot siinä miten tahdot terveyttäsi hoidettavan ja annat ohjeita sairaustumisen varalle.

Liitä siihen elämänlaatutestamentti ja omahoitoKäy läpi myös taloudelliset ohjeistukset, edunvalvontavaltuutuja määrää sijaispäättäjä. Hoivaturvan mukaan toimitaan silloin kun et itse syystä tai toisesta voi asioitasi hoitaa ja tahtoasi ilmaista.Voit muuttaa sitä tai sen osia milloin haluat.

Tee se nyt, kun pystyt. Oheisten linkkien kautta pääsee alkuun. Jos haluat apua, ota yhteyttä.

Palvelupakettina 250€. Siihen sisältyy yksilöllinen suunnitelma elämäsi asioiden järjestelemisestä sen varalle ettet itse jaksa kaikkea hoitaa.

 

HOIVATURVAA KOTIAVUN MUODOSSA

Hommat hanskaan ja hanskat naulaan. Loppusuoran kokohoito on palvelukokonaisuus, jossa autetaan  kotonaolijoita tarvittavassa laajuudessa.

Palvelukokonaisuus on yksilöllinen ja oman näköinen. Mitä omaisten ja kotihoidon ulkopuolelle jää. Toiveet ja tarpeet kattava.

Hoito- ja palvelusuunnitelma ja sopimus kirjallisena.

Hinta 29,50e/tunti (alv 0%) kirjallisen hoito- ja palvelusopimuksen kanssa. Mahdollisuus kotitalousvähennykseen.
Vuonnaa 2015 verovähennysoikeus 45% kustannuksista 2400e/hlö enimmäisvähennykseen asti.

Yritys on rekisteröity yksityisten sosiaalipalvelujen tarjoajien rekisteriin sekä yksityisten terveydenhoitopalvelujen tuottajaksi.

Haluttaessa myös kuolinpesän lopputyhjennys.